divendres, 15 d’octubre del 2010

Fem sabó per Festa Major!

Ja estan en marxa les activitats de tardor de l’Aula Ambiental i per arrancar que millor que fer coincidir el primer taller amb la Festa major de l’Esquerra de l’Eixample tot aprenent a fer sabó amb oli usat, a la manera tradicional, com feien les nostres àvies!

Dissabte passat, una trentena de persones van poder aprendre i practicar de primera mà com s’elabora aquest sabó artesanal al que podem afegir excipients per obtenir les propietats que més ens interessin.

Per als que us vareu quedar sense plaça, i per a tothom a qui li interessi provar aquesta senzilla fórmula a casa, aquí us deixem la recepta que el nostre mestre saboner, Tomás Pedraza, ens va ensenyar dissabte.




A més podeu tafanejar entre les fotografies del taller clicant aquí.

També us convidem a visitar la web del Tomás, on ens explica la seva experiència i les bones vibracions que va notar en el taller de dissabte passat i dona resposta a algunes de les preguntes que els participants van formular.

I finalment, als que vau participar, us convidem a donar-nos la vostra opinió sobre el sabó que vau elaborar un cop l'hagueu usat. Ho podeu fer deixant un comenatari aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada