dimecres, 23 de desembre del 2009

Activitats de medi ambient a la carta

T’interessa algun tema concret de medi ambient? Tens alguna proposta d’activitat? En aquest espai et convidem a que ens expliquis quins temes i activitats t'agradaria que treballéssim a l'Aula Ambiental dins el nostre programa d'activitats trimestral.

Així que si tens alguna proposta, ens la pots fer arribar publicant un comentari en aquesta entrada o bé enviant un correu a info@aulambiental.org

12 comentaris:

  1. Seria interessant fer quelcom amb plantes medicinals, com alguna crema, un bàlsam labial, dentifrici, etc.

    ResponElimina
  2. Seria interessant realitzar un taller per fer alguna crema, bàlsam i/o dentifrici cassolà amb plantes medicinals

    ResponElimina
  3. Seria interessant fer un taller per fer una crema, un bàlsam, un dentifrici, etc. cassolà amb plantes medicinals

    ResponElimina
  4. Seria molt interessant fer un taller sobre destilació de plantes aromàtiques amb alambí

    ResponElimina
  5. Seria molt interessant fer un taller per destilar amb alambí plantes aromàtiques

    ResponElimina
  6. Sería interesante dar una charla sobre las razones del calentamiento global, para pensar, ya que está ampliamente aceptado que el responsable es el CO2, sin embargo, no está demostrado. Viendo las películas 'una verdad incómoda' y 'el gran timo del calentamiento global' sinceramente me quedo con esta última, mucho más científica y elaborada. Además, hay muchos artículos científicos, publicados incluso en revistas conocidas como Quo, que hablan de que el CO2 no es el responsable. Me gustaría que se hiciera una charla acerca de esto, aunque sea para que pensemos nosotros un poco, y que no los medios de comunicación y un interés económico nos lo den todo pensado.

    ResponElimina
  7. El tema dels toxìcs en ambients interiors es un problema greu si busqueu a internet " mobles sensa toxics" ia cosas molt interesants

    ResponElimina
  8. En referència a les propostes sobre canvi climàtic i sobre tòxics a la llar, us volem fer arribar que hi estem treballant. Aviat treballarem temes de contaminació i procuraem fer-hi cabre aquests dos temes.

    Moltes gràcies per participar. Us animem a continuar fent-ho!

    ResponElimina
  9. m'agradaria molt que es fes un taller sobre destilacio de plantes amb alambi

    ResponElimina
  10. Bon dia, trobaria moltl interessant poder assistir a un taller d'agricultura urbana, on es planten les hortalisses en testos.Moltes gràcies.

    ResponElimina
  11. Benvolguts

    Proposo xerrades de temes ambientals pels matins o caps de setmana
    D'acord?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ratatouille.
      Ho tindrem present, però actualment, els matins a l'Aula estan reservats per activitats escolars i grups, malgrat si que de tant en tant fem alguna activitat, principalment visites en horari matinal.
      Pel que fa als caps de setmana només se'n fan en motiu d'alguna festa major dels barris de l'Eixample i solen ser activitats més lúdiques i familiars.

      Elimina