dijous, 22 de maig del 2014

Cuina de mar... amb el Centre de la Platja

En col·laboració amb el Centre de la platja hem gaudit d'una activitat que en la que hem combinat una xerradeta sobre el Mar Mediterrani, el seu estat de conservació i principals problemes ambientals, amb una segona part de tastet de broquetes marineres, fetes pels mateixos assistents.



Algunes de les informacions destacables de la conferència han estat:

Calendari de peix de temporada del Centre Interactiu del Peix. Els peixos, com tots els animals, tenen el seu propi cicle biològic i hi ha un moment de l'any en el que el seu consum és òptim per l'abundància i la qualitat de la seva carn. Per aquest motiu, podem dir que hi ha ''peixos de temporada''.

Guia de consum responsable de peix. Conèixer millor alguns consells sobre consum de peix és important. D'aquesta manera el nostre consum permet restaurar l’equilibri natural dels mars i respecta els ritmes de regeneració natural de les poblacions pesqueres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada