divendres, 30 de desembre del 2011

Per llepar-se'n els dits!: Receptes d'aprofitament

Enplatant els canelons...
Teníem pendent una entrada al blog sobre l'última activitat de l'Aula Ambiental del 2011, un fantàstic taller de cuina d'aprofitament.  I la fem ara, aprofitant que ja està penjat a la web de medi ambient de l'Ajuntament de Barcelona un extens recull de receptes entre les quals hi trobareu les que varem fer al taller (enllaç directe a les receptes).


Us recomanem que les poseu en pràctica, doncs descobrireu que la cuina amb restes i la creativitat culinària no estan renyides i que amb les sobres d'altres àpats podem fer plats que satisfaran els paladars més exigents.
A part de les receptes, en aquesta  pàgina també hi trobareu molta informació interessant per prevenir el malbaratament alimentari (consells sobre conservació d'aliments, trucs per quan mengem fora de casa,...). A més, us recomanem treure el nas pel facebook de la campanya De menjar no en llencem ni mica! on trobareu informació d'actualitat sobre malbaratament alimentari i com prevenir-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada