dimarts, 8 d’octubre del 2013

NOVEMBRE

 NOVEMBRE
TALLER: Petits electrodomèstics: com fer el manteniment i reparacions bàsiques
Es donaran les nocions bàsiques per descobrir els problemes més habituals dels nostres petits electrodomèstics. Estudiarem la mecànica elemental dels aparells i aprendrem a canviar o substituir petits components o peces de desgast: ganivetes de batedores, corretges d’engranatge, corretja de transmissió...
Dimarts 19 de novembre a les 18.30h. A càrrec del projecte Millor Que Nou, Reparat! de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)

TAULA RODONA - BERENAR: Què és una cooperativa ecològica?
Diferents cooperatives de consum del barri exposaran què és una cooperativa ecològica, com funciona i en quins principis es basa. Aprendrem quins són els avantatges de ser-ne soci i quins compromisos es demanen.
Dijous 21 de novembre a les 19:00h. A càrrec de El Guaret i altres cooperatives de consum.

XERRADA: Com conservar de temporada?
Cireres al Nadal, mandarines a l’estiu o tomàquets tot l’any? Sí, però en conserva. Us proposem consumir de temporada tot l’any d’una manera sostenible i saludable, aprenent alguns trucs i consells per conservar però també per no malbaratar aliments.
Dimarts 26 de novembre a les 19.30h. Lloc: CC Sagrada Família (C/ Provença 480). A càrrec de Paloma de Rueda i Cristina Pulido.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada