dimarts, 16 de març del 2010

Taller-laboratori Alehop!



Obj. 6: Reduir la producció de residus i fomentar la cultura de la reutilització i el reciclatge

"Alehop: taller-laboratorio nace con la intención de crear un tejido continuo que dé vida a sistemas de convivencia más equilibrados."







El reciclatge no té límits. Ho vam comprovar la setmana passada en la xerrada que ens va fer Anita García. Aquesta dissenyadora dinamitza el projecte Alehop!, un taller de reciclatge creatiu que s’està duent a terme en el Centre Penitenciari Els Lledoners. Un exemple de disseny per al reciclatge o reciclatge per al disseny on els participants aprofiten les seves habilitats, tècniques o artístiques, per a la recuperació de materials, canalitzant productivament els residus de la presó. El resultat... dissenys que no tenen res a envejar a productes que podem trobar en el mercat: bancs i cadires fets a cartrons, bosses i cistells amb tires de bric,...

A més, des del mateix grup es dinamitza el projecte de sensibilització ambiental ECOlogic, des d'on s'organitzen jornades i s'edita una revista per a fomentar la consciència ambiental entre la comunitat i s'anima a utilitzar els Punts Verds del centre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada