dilluns, 29 de novembre del 2010

Eines per a la prevenció de residus

Acabada la Setmana Europea per la Prevenció de Residus des de l'Aula Ambiental us volem deixar aquí tota aquella informació i eines relacionades amb les activitats que hem dut a terme.

Electrodomèstics: compra responsable, ús i manteniment

El dimarts, l'Alfred, de la botiga René + que electrodomèstics, ens va fer un repàs molt complet dels punts a tenir en compte per fer una bona compra i allargar la vida dels nostres electrodomètics. L'objectiu: reduir consum i residus, i estalviar diners.

El millor per a conèixer l'experiència i la filosofia d'aquest ecobotiguer és que us deixeu caure pel seu establiment. També els podeu seguir al seu blog, on podreu estar al dia de les demostracions d'aparells i les activitats que van fent.

També us deixem aquí alguns dels consells que ens va donar el dimarts passat.


Adcitos al plástico
Una pe·lícula per a reflexionar entron l'addicció al plàstic i les seves conseqüències sobre el medi ambient.

El material dels mil usos, el plàstic, s’ha fet enormement popular durant l’últim segle. Però, amb el petroli com a base de la seva fabricació, l’ús abusiu d’aquest material està deixant darrere seu un gran impacte ambiental. Aquest documental ens convida a viatjar pel món tot seguint el rastre tòxic del plàstic.




Dades Tècniques
Adictos al Plástico
Director Ian Connacher | 2008 | 51 minutos | Addicted to plastic | Canada

Un pas més enllà del reciclatge
Us convidem a conèixer i a donar suport a la campanaya que la Fundació Catalana per a la Prevenció dels Residus a posat en marxa conuntament amb administracions, entitats i altres organitzacions per promoure els sistemes de dipòsit, devolució i retorn. En trobareu tota la informació a www.residusiconsum.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada