dimarts, 12 de juliol del 2011

Al juliol, activitats per a casals d'estiu

L'estiu és per excel·lència l'estació dels infants. Per això, durant tot el més de juliol des de l'Aula Ambiental de la Sagrada Família oferim activitats gratuïtes per als casals d'estiu del barri. L'objectiu? Promoure, de la forma més pràctica possible, unes actituds i comportaments més respectuosos amb el medi ambient, i fomentar de forma lúdica l’interès dels nois i noies per l’entorn en el que viuen.

De moment ja ens han visitat els més menuts dels casals del Centre Cívic de Cotxeres Borrell, el CEIP Fort Pienc i Crea i Creix, que van poder gaudir de l'espectacle "La cuca Dora, la gran compostadora" a càrrec de la companyia la Petalusa Teatre.

També han passat per l'Aula els infants del casal de l'escola Carlit que van haver de superar unes quantes proves fent la Ecogincana. Però va valer la pena, perquè al final van marxar sabent com tenir cura del medi ambient i amb un pastís de xocolata cuinat amb el Sol!

D'altres casals han estat a l'Aula per fer el ja tradicional taller de sabó o per conèixer de primera mà la feina dels "vermis" a la compostador de l’aula gràcies al taller "Dora, la compostadora".


I la novetat d'aquest estiu, l’activitat “Els ocells a la ciutat”, l'han pogut estrenar els infants de l'Espai Infantil del Centre Cívic Sagrada Família, que van descobrir la gran varietat d'ocells que volen pel barri i fins i tot van construir menjadores.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada