dilluns, 12 de novembre de 2012

Renova la teva roba 2012


Ja tenim aquí una nova edició del Renova la teva Roba, la xarxa de punts d’intercanvi de roba que per segon any organitzen conjuntament dioversos equipaments i entitats de la ciutat. 
Amb l’objectiu de promoure el consum responsable i la reutilització us proposen renova gratuïtament a través de l’intercanvi algunes peces de roba del vostre armari.


Com podeu participar?
A l’Aula Ambiental, coincidint amb la setmana europea de prevenció de residus, del 19 al 22 de novembre de les 11 a les  14h i de les 17 a les 19h, recollirem les peces de roba que us canviarem per punts. Aquests punts els podreu tornar a bescanviar per roba a l’Aula el divendres a la tarda o el dissabte al matí. I també els podreu bescanviar a qualsevol dels altres equipaments i entitats participants.
El més matiner a estat el CC Sant Martí que ho fa avui dilluns a la tarda, però podeu consultar la resta de punts amb el seu horari i ubicació aquí. 
Els imprescindibles:
1.  La roba ha d’estar neta, sense forats ni taques ni trencada.
2.  Es podran portar màxim 10 peces de roba per persona.
3.  Només roba de vestir. No s’agafaran sabates ni roba interior ni de la llar.
4.  L'organització es reserva el dret a decidir l’acceptació de la roba segons el seu estat i la puntuació de la mateixa.
5.  Simplifiquem la puntuació: 1 punt per complements i samarretes, 2 punts per faldilles, pantalons, camises, jerseis i jaquetetes, 3 punts per roba “de vestir”, conjunts, jaquetes grans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada