dimecres, 9 d’abril del 2014

Per Festa Major: Fira d'entitats i Mercat de segonà mà















PROGRAMA:

Junts fem barri 11 a 19h

Espai d'informació sobre els projectes impulsats per les entitats i serveis del PDC Sagrada Família: Punt d’Informació al Voluntariat (PIV), Banc del Temps (Bdt), Grup d’Interacció Multiculrual (GIM), Activitats de la Taula de Salut, Projectes de la Taula de Gent Gran, de Dones, d’Educació i de Solidaritat,etc.
Tallers: cosmètica natural, manualitats entretingudes, eficiència energètica, perruqueria, plantes, etc. Organitza: Pla Comunitari del barri Sagrada Família i Banc del Temps Sagrada Família.

Punt d’informació ecològic + demostració de cuines solars 11 a 14h

Activitat de sensibilització sobre consum i productes ecològics: difusió del funcionament i valors de cooperatives i grups de consum ecològic del barri. Que és una cooperativa? com funciona? on podem trobar-les? Com diferencia productes d’agricultura convencional i l’agricultura ecològica? Demostració de cuines solars i tast de productes. Organitza: “El Guaret" i "La Garangola”.

Can Roger, Menjador + Hort + Art 11 a 19h

Vine a conèixer el projecte social i comunitari Can Roger, menjador+hort+art. Volem obrir un espai al barri de molta participació ciutadana i on els veïns i veïnes més necessitats també hi podran menjar! I a més podràs col·laborar-hi: tindrem planter en test, imants de nevera, menjar... Suma’t a Can Roger! Organitza: Associació Can Roger.

L’Aula Ambiental surt a la plaça 11 a 14h

L'Aula Ambiental de la Sagrada família surt al carrer amb diverses activitats: Joc “Scalextric a pedals”, Punt d’intercanvi de llibres per a infants, joves i adults, Mapa col·laboratiu de consum responsable al barri i Mostra de compostatge a la ciutat. (en cas de pluja es posposarà l’activitat al dissabte 3 de maig, davant el Punt Verd de barri). Organitza: Aula Ambiental de la Sagrada Família.

Garage Sagrada Família: Mercat de Segona Mà i Intercanvi 11 a 19h

Mercat de Segona Mà i Intercanvi inspirat en els Garage Sales americans. Famílies, particulars i no professionals posen a la venta i intercanvien tot tipus d’objectes de segona mà, rareses, peces de col·leccionisme, tecnologia, mobles, roba vintage del seu armari que ja no necessiten. Garage Sagrada Família és el mercat on trobes allò que no sabies que necessitaves. Organitza: Associació de Mercats de 2ª Mà i Intercanvi.

La Tribu, espai de les criatures 11 a 19h

Activitat "Crea la teva Tribu" de 11 a 12hs.
Com t’imagines la teva tribu? De quin color? Que li posaries? Qui la comparteix amb tu? Utilitzant tots els materials i les tècniques artístiques que se t’acudeixen, pots crear la teva tribu. Tenim cartó i materials naturals que pots fer servir per a dibuixar, encaixar, muntar, plegar i colorar la teva petita tribu. I pots emportar-te la teva tribu a casa! Dirigida a criatures de totes les edats i les seves famílies. Organitza: La Tribu, espai de les criatures.

Cercle de percussió 12h a 13h

Activitat gratuïta, familiar per gaudir d’instruments musicals i de la improvisació de ritmes. Organitza: Església Bíblica Ebenezer.

Activitats infantils, Ping-Pong i Sumo 17 a 19h

Activitats per a infants i joves: Racó dels petits (sorral – circuit de sorra- jocs didàctics), tallers de manualitats, taller decora la teva carona, taller de còmic, dinàmiques de grup, ping pong i sumo. Organitza: Església Bíblica Ebenezer.

Amunt!: punt informatiu i tallers 11 a 14h

Vine a conèixer la tasca de l’Associació Amunt-Acció per la Justícia Social i el nostre projecte “Reforça’t!”, a través del qual infants i joves poden tenir un suport educatiu de qualitat amb repàs i tallers. Tallers de dibuix i pintura. Organitza: l’Associació Amunt-Acció per la Justícia Social.




3 comentaris:

  1. necesitaria saber como apuntarme para el mercado de segunda mano del proximo sabado 26 de abril....gracias.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Us heu d'inscriure a través de l'adreça garage@twomarket.es

      Elimina