divendres, 21 de maig de 2010

Desxifrant les etiquetes del productes alimentaris

Les etiquetes dels aliments estan plenes d'informació que podem aprofitar per fer una compra més segura i saludable, d'acord amb les nostres necessitats. Per aprendre a interpretar tota aquesta informació i resoldre conceptes que poden resultar confusos per al consumidor vam comptar el dimarts passat amb Emilio Vicente, veterinari i tècnic de l'ACSA (Agència Catalana de Seguretat Alimentària). Des de la seva experiència ens va aclarir molts dubtes, però la quantitat d'informació que trobem en les etiquetes és enorme i no sempre prou clara pel que moltes qüestions es van quedar a l'aire. Per això aquí us deixem uns quants enllaços que us poden ser útils per a aprendre encara més:

- Informació sobre etiquetatge (web ACSA)
- Informació tècnica sobre additius (web ACSA)
- Informació en general sobre seguretat alimentària: Web ACSA
- Informació en general sobre seguretat alimentària en anglès: Web EFSA
- Article de la revista "Ecologista" sobre additius alimentaris

Si coneixes alguna font d'informació interessant al respecte, deixa'ns un comentari. Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada