divendres, 11 de juny del 2010

Festa Major de Fort Pienc

Aprofitant les Festes Majors de Fort Pienc a l'Aula ambiental ens hem posat les piles per fer un munt d'activitats en aquest barri de l'Eixample. Aquí teniu el tastet del que em fet fins ara:

Una vetllada amb els ratpenats de Fort Pienc







































Sabies que a la ciutat hi viuen vàries espècies de ratpenats? Cap d'ells mossega i, lluny de ser un inconvenient per les persones, ens són molt útils perquè es mengen els mosquits que a nosaltres tant ens molesten. Aquest, i molts altres detalls sobre els quiròpters, els varem aprendre el dia 4 juny en l’activitat “Una vetllada amb els ratpenats de Fort Pienc”. Una vetllada amb tallers –un mòbil de ratpenats fets reciclant radiografies i ratpenats de llana-, una interessant xerrada a càrrec d'Adrià Lopez, biòleg especialista en quiròpters, i una passejada pel Parc de l’Estació del Nord per "escoltar" --amb un detector d’ultrasons- i observar els ratpenats.


Enllaços d'interès:

http://www.ratpenats.org

http://quiropters.scienceontheweb.net
http://www.fotonatura.org/galerias/10014/


I per visualitzar totes les fotografies de la vetllada cliqueu aquí.

Taller-Xerrada: Conviure amb animals a casa
















Enllaç a la web de PRODA

Taula rodona: Com consumir productes ecoloògics al barri?
















Aquí teniu els enllaços a les experencies que van ser presents en aquesta taula rodona on es va plasmar la multitud d'alternatives de les que disposem a Barcelona per a fer un consum ecològic, responsable i conscient.

Can Perol: cooperativa de producció i comercialització agroecològica
Grups de consum de la Xarxa de Consum Solidari
Associació Pachamama: repartiment de cistelles ecològiques a domicili
I ja que el grup de consum del barri de Fort Pienc encara no tenen web us passem un enllaç on trobareu moltes de les cooperatives de consum que actualment existeixen a Barcelona: EcoConsum

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada