dilluns, 19 de desembre del 2011

Activitats familiars durant el Nadal


Durant el Nadal els infants són els protagonistes. Per això, l’Aula Ambiental de la Sagrada Família obre les portes als més petits de la casa i organitza, del 27 al 30 de desembre, un Punt d’Intercanvi de Llibres infantils i juvenils.

Durant aquestes dates l’Aula del Punt Verd del barri (C/Lepant, 281) estarà oberta de 10:30 a 13:30h i de 16:30 a 19h per a que nens i joves portin els llibres que ja han llegit i se’n puguin endur a canvi noves lectures.
Amb aquesta inciativa volem acostar als més petits la cultura de l’intercanvi, una pràctica que permet allargar la vida dels objectes i donar valor a aquelles coses que, tot i que a nosaltres ja no ens fan servei, poden ser aprofitades per altres persones. El seu funcionament serà el mateix que el del punt d'intercanvi habitual (que té lloc els dilluns), els llibres i contes cal que estiguin en bones condicions i com a màxim s'intercanviaran 3 d'un sol cop per infant.

El dimarts 27 a les 18h de la tarda s'interromprà l'intercanvi per acollir un taller-teatre per a infants de 4 a 8 anys sobre hort urbà on els més petits aprendran com conrear a la ciutat tot fent servir envasos de iogurt i altres recipients de plàstic. Podeu inscriure als vostres fills i filles trucant al 93 435 05 47 o enviant un correu a info@aulambiental.org.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada