dilluns, 5 de desembre de 2011

Quin gust té el café just?


Coincidint amb la proximitat de les festes de Nadal i en el marc del Cicle de Consum Responsable Campanya de Reis que organitza el Centre Cívic Sagrada Família, el passat 30 de novembre vam organitzar una cata de cafès de comerç just.
Per a l'ocasió, vam comptar amb la presència de l'Héctor d'Alternativa 3, una societat cooperativa que des de 1992 viu i treballa per al Comerç Just. El 1995 van crear la primera Torradora de cafè de Comerç Just d'Espanya, on elaboren tant les marques pròpies de cafè, com les d'altres organitzacions interessades en el cafè de Comerç Just.
El Comerç Just és una forma alternativa de comerç internacional que té en compte els drets humans, la preservació del medi ambient i l'ètica empresarial, més enllà del benefici econòmic.
Vam tastar tres tipus diferents de café i en vam aprendre a apreciar la fragància, l’aroma, el gust i el cos. A més vam conèixer com es produeix i es distribueix el cafè just i totes les avantatges que suposa respecte el comerç tradicional de cafè.
Si voleu saber més sobre el Comerç Just us convidem a visitar la web d’Alternativa3 Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada