dijous, 11 d’abril del 2013

Ja és primavera a l'Aula Ambiental


Dilluns vinent, 15 d'abril, donarem el tret de sortida per les inscripcions de les activitats de primavera de l'Aula. Aquest trimestre l’objectiu del Compromís ciutadà per la Sostenibilitat 22 que fa referència a la Biodiversitat serà l’eix de totes les activitats que us proposem.

Amb el bon temps arriben també les festes dels barris. Concretament, els de: Sagrada Família (del 19 al 28 d’abril), la Dreta de l’Eixample (del 30 de maig a 1 de juny) i Fort Pienc (del 6 al 16 de juny). En totes elles hi serem presents d'una manera o altre, a més realitzar-hi alguna activitat.

En aquest pdf podreu trobar totes els activitats, igual que en el google calendar que hem incorporat a la part superior dreta d'aquest bloc per que les pugueu consultar més fàcilment.

Us podeu inscriure 3 vies: presencialment venir-nos a veure al despatxet que tenim al punt verd de barri,per telèfon o per correu electrònic. 

Com a molt, cada persona es pot inscriure fins a un màxim de 3 activitats per trimestre. Si voleu participar a alguna més ens ho feu saber i us posaríem en llista a l'espera de places disponibles.

Com sempre, remarcar que al ser activitats gratuïtes però amb places limitades us preguem responsabilitat per assistir a aquella activitat en la que un/a s'ha apuntat o avisar el més aviat possible cedint-ne la plaça.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada